Smešten u samom srcu Vračara, u neposrednoj blizini hrama Svetog Save,  zagledan u zelenilo  karađorđevog parka,  Restoran Nebojša otvara sv...

Restoran Nebojša

Smešten u samom srcu Vračara, u neposrednoj blizini hrama Svetog Save,  zagledan u zelenilo  karađorđevog parka,  Restoran Nebojša otvara svoja vrata na leto 2022. Godine za sve ljubitelje kvalitetne kuhinje i vrhunskih pića.



Nakon pozicioniranja restorana Vrh Beograda kao jednog od vodećih mesta za ljubitelje vrhunske hrane i pića, ovo je sledeći korak u proširivanju gradske ponude u glavnom kulturnoistorijskom delu grada tradicinalnim restoranom na moderan način, koji svojom ponudom može zadovoljiti kako domaće posetioce tako i brojne strance u potrazi za autentičnim mestom i vrhunskom hranom i pićima.

 


Ukoliko ste se uzeleli mladog jagnjeceg pečenja sa Peštera, roštilja na ćumur, klasicnih domaćih specijaliteta poput sarmica od zelja ovo je mesto koje ce ispuniti vaša očekivanja.

Naravno, na mestu gde se dobro jede i uživa u pogledu na zelenilo, podrazumeva se da se može popiti i kvalitetno piće pa smo se tako potrudili da osim velikog izbora renomiranih domaćih rakija, posebno odabranih etiketa žestokih pića, sačinimo i vinsku kartu domaćih i  vinarija iz regiona  koje ce svakome gostu dozvoliti da odabere ono što voli.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs