Mitrovićev dom se nalazi 50m od čuvenog tornja na Avali i 500 m od spomenika Neznanom junaku. Sam objekat predstavlja najstariji planinarski...

Mitrovićev dom

Mitrovićev dom se nalazi 50m od čuvenog tornja na Avali i 500 m od spomenika Neznanom junaku. Sam objekat predstavlja najstariji planinarski dom u Srbiji, pa je proglašen za spomenik kulture. Stari objekat je izgoreo u požaru 2012. godine, ali je obnovljen. U njemu se sada nalazi naš restoran u kome se možete okrepiti tokom obilaska ovog lepog beogradskog izletišta.



 Preko puta samog objekta nalaze se sportski tereni za fudbal i košarku, a u neposrednoj blizini je i igralište za decu, tako da možete u miru uživati dok posmatrate najmlađe u bezbrižnoj igri.



Organizujemo sve vrste proslava, a obzirom da se u blizini restorana nalazi prelepa crkva brvnara, kod nas možete proslaviti i venčanje i krštenje.

Kapacitet velike sale je do 80 osoba, dok za manje proslave imamo na raspolaganju i malu salu kapaciteta do 50 osoba. Takođe organizujemo proslave i na otvorenom, sa maksimalnim kapacitetom od 150 osoba.



 Imajte na umu da smo ozbiljan pet friendly restoran, tako da kod nas možete dovesti i vaše ljubimce.

 Kod nas će vas dočekati ljubazno osoblje i dobri domaćini, koji su uvek raspoloženi da vam preporuče najbolje specijalitete tradicionalne srpske kuhinje, od domaćih uštipaka i popare do butkice u sosu od rena i teletine ispod sača.

Prostor za proslave: Kapacitet velike sale je do 80 osoba, male je do 50 osoba. Dok je na otvorenom do 150 osoba.

Lokacija: 50m od tornja na Avali i 500m od spomenika Neznanom junaku.




© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs