Dobro došli u restoran “Diagonal” – savršeno mesto za istinski gurmanske doživljaje u srcu Žarkova. Naša nacionalna kuhinja ponosno predstav...

Restoran Diagonal

Dobro došli u restoran “Diagonal” – savršeno mesto za istinski gurmanske doživljaje u srcu Žarkova. Naša nacionalna kuhinja ponosno predstavlja najbolje ukuse Srbije, dočaravajući bogatstvo tradicionalnih recepata uz modernu notu koja će vas osvojiti, takođe uz sjajnu ponudu burgera, salata i rezličitih ukusa rižota.


Restoran “Diagonal” ima zadovoljstvo da vam ponudi dva prelepa okruženja za vaše posebne trenutke. U našem zatvorenom delu, dočekujemo proslave i goste do 50 osoba, pružajući intimnu i udobnu atmosferu za vaša okupljanja. Naša terasa i bašta su pravo čudo u letnjim mesecima, sa kapacitetom do 70 sedećih mesta. Ovde možete uživati pod vedrim nebom uz predivan pogled na grad uz vrhunsku hranu i piće. Naša vinska karta obuhvata najbolje domaće i internacionalne etikete koje savršeno upotpunjuju vaš obrok. Pored toga, naš bar nudi širok izbor koktela, bezalkoholnih pića i pivskih marki, sve servirano sa posebnom pažnjom prema kvalitetu i ukusu.


U restoranu “Diagonal” razumemo da ponekad želite uživati u našim ukusima iz svog doma ili kancelarije. Zbog toga vam nudimo praktičnu opciju hrane za poneti. Bilo da želite brzi ručak za vreme pauze na poslu ili poseban obrok za večeru kod kuće, mi smo tu da vas poslužimo.

Naša ponuda hrane za poneti obuhvata sve omiljene stavke sa našeg menija. Jednostavno pregledajte našu ponudu ili nas pozovite kako biste napravili svoj izbor. Vaša hrana će biti spremna za preuzimanje u roku koji vam odgovara.

Naš ambijent je moderan, udoban i prijatan, stvoren da vas opusti i učini vaš boravak u “Diagonal” nezaboravnim iskustvom. Naš restoran se nalazi na trećem spratu, omogućavajući vam da uživate u fantastičnom pogledu na grad dok uživate u obrocima i piću.

Naš tim je tu da vam pruži najbolju uslugu i obezbedi da se osećate kao VIP gosti. Nudimo vam pažnju i brigu koja će učiniti da se osećate posebno i dobrodošlo.


Preporučujemo da rezervišete svoj sto unapred kako biste osigurali svoje mesto, posebno tokom vikenda ili za posebne prilike. Naša ljubazna ekipa je spremna da vam pomogne u organizaciji vaše rezervacije.

Radno Vreme:

Ponedeljak – Nedelja: 08:00 – 24:00

Za sva dodatna pitanja ili informacije, slobodno nas kontaktirajte putem telefona ili e-pošte. Naš tim je ovde da vam pomogne i odgovori na sve vaše zahteve.

Restoran “Diagonal” je vaša destinacija za vrhunsku hranu, udoban ambijent i nezaboravno iskustvo. Radujemo se što ćemo vas ugostiti i upoznati vas sa ukusima i gostoprimstvom Srbije.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs