Svaki ćošak prestonice priča priču o životu i događajima u njemu, a u samom centru glavnog grada, jedna ulica ima posebno zanimljive priče...

Collina Wine & Dine

 Svaki ćošak prestonice priča priču o životu i događajima u njemu, a u samom centru glavnog grada, jedna ulica ima posebno zanimljive priče – Francuska ulica. Baš u Francuskoj ulici, u broju 11 priča o gastronomiji je pronašla svoju adresu u vidu novootvorenog lokala – Collina Wine & Dine.


Gastronomska filozofija uokvirena u vidu finog koncepta hrane i vina za dušu udobno se smestila u ovom novom lokalu i preti da ukrade srca svojih gostiju. Restoran se nalazi u okviru poznatog hotela Belgrade Inn. Baš zato Collina Wine & Dine je mesto gde možete popiti par pića i opustiti se nakon napornog radnog dana, ali i udobno se smestiti i uživati u internacinolnoj kuhinji. 

Sam enterijer u toplim tonovima drveta je izuzetno prijatan i poziva vas da ovde provedete slobodno vreme i dozvolite ljubaznom osoblju da vas ugosti i oduševi. Moderan dizajn unutrašnjosti podjednako dobro prati poslovne prilike, ili romantične momente sa voljenom osobom, pa ovaj restoran možete izabrati i za biznis ručak kao i za ljubavni sastanak i uživanje u dvoje.



Atmosfera je prijatna i opuštena, tako da ne morate da brinete, svim hedonistama će se dopasti vajb i energija koju Collina Wine & Dine donosi sa sobom. 

Sam meni je vrlo reperzentativan i šarenolik, i čak i najzahtevniji gurmani će pronaći nešto po svom ukusu. Internacionalni restoran sa osvrtom na italijanske klasike – rižota i paste, pored bifetka i dobro poznatih burgera će vas motivati da se zaljubite u ovaj resto-bar već na prvi zalogaj. 

Kako i samo ime kaže, Collina Wine & Dine donosi sa sobom i finu selekciju dobro odabranih vinskih etiketa, koja u sebi objedinjuje pažljivo selektovana vina. 


Ako slučajno niste u mogućnosti da uživate u Collina Wine & Dine specijalitetima u samom restoranu, nemojte da brinete, jer možete poručiti vaša omiljena jela putem Collina sajta ili aplikacije, kao i putem Wolt aplikacije i uživati u omiljenim ukusima u svom domu. 

Collina koncept postoji već skoro dve pune decenije u Beogradu, i sada posluje na tri lokacije – na Banovom Brdu, Vračaru i Novom Beogradu. Tokom svih ovih godina postali su nadaleko čuveni po burgerima i palačinkama, a sada su svoju ponudu oplemenili novim lokalom i konceptom. 

Ovo je sjajna prilika za sve gurmane koji vole ukusne specijalitete, izuzetna vina i dobru atmosferu da dožive novi nivo hedonizma u Francuskoj 11 na adresi gde se nalazi Collina Wine & Dine.


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs