Sećate li se kultnih beogradskih mesta u kojima ste svojevremeno mogli da popijete omiljenu kafu, uživate u razgovoru sa prijateljima, ili...

Simple One bar by Johnny

 Sećate li se kultnih beogradskih mesta u kojima ste svojevremeno mogli da popijete omiljenu kafu, uživate u razgovoru sa prijateljima, ili čašici dobrog pića, a u pozadini se čuju dobri taktovi tokom nastupa di-džeja? Priznajemo da se sa nostalgijom sećamo dobrih provoda, ali, ne mora sve da ostane na sećanju. Novo mesto za provod, ili opušteno ćaskanje sa društvom je “Simple One” kafe bar. Ipak, ovo nije samo još jedan u nizu novootvoreni kafe bar. “Simple One” je više od toga. Nalazi se u samom srcu Beograda, usred gradske vreve, a opet dovoljno je sakriven u pasažu. Vrata kafe bara je 29. aprila otvorio neko ko i dalje voli svoj posao, a iza sebe ima više od 20 godina iskustva. Ako iskustvo dovoljno govori za sebe, a sve se začini kreativnošću i ljubavlju, nastane kafe bar koji posetiocima nudi sve vrste pića – od ukusnih kafa, koktela, do žestokih osveženja, sa idejom da su proverene stvari zapravo uvek i najbolje rešenje za opuštanje nakon mukotrpnog poslovnog dana. O odnosu cene i kvaliteta posebno se vodilo računa i zato vas, kada dođete u „Simple One“, sigurno neće „boleti glava“ kao tokom posete mestima koja svoje ime i cene opravdavaju činjenicom da se nalaze u glavnom gradu Srbije. 



Ceo koncept nastao je sa idejom da se ljubav prema dobrim mestima približi svima onima koji žive u Beogradu, u potrazi su za omiljenim mestom, ili su samo u prolazu. Mislilo se na sve. Rustičan enterijer ukombinovan sa modernim stilom daje notu svežine, a mesta ima sasvim dovoljno da možete da boravite sa društvom ili da se osamite u nekom kutku ako poželite. Ako vas tokom vrelih letnjih dana više privlači ideja da se rashladite koktelom, to možete da učinite u bašti „Simple One“ kafe bara. Za kafu sa prijateljima, voljenom osobom, ili članovima porodice dovoljno je da ponesete dobro raspoloženje. A možda i ne morate, budući da je osoblje toliko ljubazno, a atmosfera prijatna, da će i vaš najlošiji dan odmah po ulasku biti obojen pozitivnim bojama! Zato, za čašicu dobrog raspoloženja, predlažemo da svratite u novootvoreni kafe bar. 



Ipak, ukoliko više preferirate noćni život, „Simple One“ je ponudio i ovaj izbor. Sigurno će vas obradovati informacija da se organizuju tematske večeri, tokom kojih nastupaju poznati gradski di-džejevi, koji puštaju moderne, a opet svima dobro poznate taktove. Ako vas ponese ritam, budite slobodni i da zaigrate. Ne brinite, neće biti pogleda popreko, jer je „Simple One“ mesto gde takva vrsta pogleda ne postoji. Pozitivne misli, želja za druženjem i dobre vibracije su jedino što možete da osetite ovde. Ne morate da žurite, vrata bara su otvorena do kasnih večernjih časova, a već tokom jutra, ili vikenda, možete svoje poslove, telefonske pozive, e-mailove, ili jednostavno osmehe da šaljete upravo odavde. Jer, dobrodošli su aspolutno svi – od studenata, do poslovnih ljudi, emotivnih parova, porodica, prijatelja, muškaraca, žena, mlađih i starijih – ograničenja ne postoje!



Ne verujte na reč, dođite da proverite koliko dobrih vibracija možete da skupite za samo nekoliko minuta u novootvorenom kafe baru „Simple One“. 


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs