Dragi ljubitelji dobre hrane, sjajnih trenutaka i predivnih pejzaža, dobrodošli na Splav Viva! Ovde, na obali reke Save, vaša iskustva posta...

Splav Viva

Dragi ljubitelji dobre hrane, sjajnih trenutaka i predivnih pejzaža, dobrodošli na Splav Viva! Ovde, na obali reke Save, vaša iskustva postaju nezaboravna, a svaki trenutak je pravo malo umetničko delo.




1. Vikend Kafa s Prijateljima i Pogledom na Ušće

Ako ste ljubitelj vikend kafa, ne tražite dalje. Na Splavu Viva, vikend kafa se pretvara u pravo uživanje. Sa prijateljima pored vas i najlepšim pogledom na Ušće, svaki gutljaj postaje poseban. Ovde se okupljaju ljubitelji opuštene atmosfere, smeha i, naravno, sjajne kafe.

2. Ukusan doručak i neodoljive palačinke u rečnom ambijentu

Za one koji znaju da sebe treba častiti, naša ponuda ukusnih doručaka i neodoljivih palačinki je pravo otkrovenje. Umirujući rečni ambijent čini svaki zalogaj još ukusnijim. Bilo da ste ljubitelj slane ili slatke varijante, naša kuhinja ima nešto za svakoga.

3. Slavlja koja Oduzimaju Dah s Ribi, Piletinom i Teletinom

Kada su u pitanju proslave, naš mladi tim kuvara brine se da svaki trenutak bude poseban. Sa pažljivo odabranim svežim namirnicama, svako jelo postaje umetničko delo. Bez obzira da li birate riblje specijalitete, piletinu, teletinu ili nešto drugo, naša internacionalna kuhinja će zadovoljiti sva vaša čula.

4. Proslavite Na Splavu Viva

Splav Viva je mesto gde se rađaju najlepši trenuci. Bez obzira na to da li slavite rođendan, venčanje ili organizujete poslovni ručak, mi smo tu da ulepšamo svako slavlje. Naši splavovi, otvoreni za vas od 8h do 1h svakog dana, postaju mesto gde se stvaraju nezaboravne uspomene.



5. Splav Viva Magija na Dve Lokacije

Od malog početka 2007. godine, Splav Viva je izrastao u dva splava 2016. godine. Naša magija se širi, a prelepi zalasci sunca na reci postaju deo vaših priča. Dođite i uživajte u čarima Splava Viva na adresi Tadeuša Košćuška bb, Dorćol, Beograd.

Za rezervacije i informacije pozovite nas na +381 63 22 55 66 ili nam pišite na splavrestoranviva@gmail.com.

Radujemo se što ćemo vas ugostiti na Splavu Viva, gde hrana, prijatelji i prelep pejzaž čine savršen spoj.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs