Dunavska ulica u Novom Sadu je jedna od najstarijih u ovom gradu. Spaja obalu Dunava i Zmaj Jovinu ulicu, i ta mikrolokacija je čini savršen...

Gabby i Gabbyano - Novi Sad

Dunavska ulica u Novom Sadu je jedna od najstarijih u ovom gradu. Spaja obalu Dunava i Zmaj Jovinu ulicu, i ta mikrolokacija je čini savršenom da bude adresa jednog ljupkog kafea kao što je Gabby caffe.  

 


Na adresi Dunavska 2 vas čeka malo, ušuškano mesto sjajno za prvu jutarnju ili kasnu popodnevnu kafu.  Ali ovde sve u vezi kafe ili specijaliteta od kafe, nije obično ili svakidišnje. Kvalitetna kafa je sinonim za Gabby caffe.

 

Pored vrhunskog espresa, u Gabby kafeu vas čekaju i odlični kolači. Kolač i kafa – dvojac kome niko ne može odeleti. Kolači i dezerti su iz radionice slatkih ukusa – Mandarina cake shop, i to ih čini više nego poželjnim. 



Svi kolači su napravljeni od najkvalitetnije belgijske čokolade, u spoju sa premium kafom dobijate instant zadovoljstvo i rutual idealan za svako doba dana. Sam lokal je skockan vrlo elegantno i prijatno pa će vašu posetu ovde obeležiti fina atmosfera i usluga na najvišem nivou. 

 

U večernjim satima ovde možete uživati u neodoljivim koktelima i tada Gabby postaje idealno mesto za dobar užitak. 

 

A kada smo kod koktela, i mesta koja su idealna za opuštanje nakon posla, tu je i neizostavni Gabbyano whiskey & cigars na istoj adresi. 


U Gabbyano bar retki zalutaju, a prava gospoda dolazi sa namerom. Ovaj, jedini pravi cigar bar u Novom Sadu – glorifikuje lepe manire i hedonizam. 

 

Na ovo mesto, sem po dozu sampouzdanja koje donose cigara i kvalitetno piće, možete doći i po porciju edukacije o umetnosti u uživanju u lepom. 



Ako su vam termini poput black viskija ili burbona manje poznati, profesionalno osoblje lokala vam uvek stoji na raspolaganju da vam objasni sve detalje ili preporuči određeno piće. 


Uživanje u dimu & piću je u Gabbyano baru na najvišem nivou. Savršeno dizajnirani prostor za lepe trenutke sa društvom ili romantične momente zbog elegancije je nešto što će prijati svakom oku. 

Ako nemate ideju kako da provedete inspirativno popodne posle posla, mi vam savetujemo tople večeri pored kamina u Gabbyano whiskey & cigars, gde umetnost opuštanja dobija novu dimenziju a spoj cigare i viskija novo značenje. 


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs