Ako ste se ikada pitali da li u Beogradu postoji mesto na kojem iz đakuzija koji je smešten u apartmanu možete da uživate u prelepom mirisu ...

Bahus inn

Ako ste se ikada pitali da li u Beogradu postoji mesto na kojem iz đakuzija koji je smešten u apartmanu možete da uživate u prelepom mirisu I pogledu na Dunav, a kada se spustite samo sprat niže, čekaju vas široki osmesi I ljubazno osoblje, vrhunska hrana I piće, ambijent koji osvaja, spoj rustičnog I unikatnog, odgovor je “Bahus INN”. Kultno mesto koje su ranijih godina posećivali svi oni koji su želeli da se dobro zabave, a u isto vreme i ručaju, „Bahus“ prerastao je u „Bahus INN“, koji od 2019. godine opravdava poverenje i oduševljava i one sa najistančanijim ukusom.



Nove priče pričaju se na starom mestu, tik uz čuveni hotel „Jugoslavija“, odmah pored šetališta na kojem se i dan danas vole stari i mladi, stranci i domaćini, poslovni ljudi i oni koji nikada ne odustaju od tradicije. Upravo tradicija uz elemente modernog bila je ključna u osmišljavanju koncepta mesta koje je ime dobilo po bogu vina. Već pri samom ulasku na splav koji u prizemlju sadrži restoran sa odvojenim delom za pušače i nepušače, a potom i dva sprata sa tačno osam apartmana, jasno je da u isto vreme ovo mesto poseduje dozu ozbiljnosti, ali i neizmerne topline. Svaki detalj pažljivo je osmišljen da bi se svi koji dođu osećali prijatno. Ukoliko ste pre za mir, prostor je toliko veliki, da možete da se osamite u bilo kojem delu. Čak i kada se osamite, nikada se nećete osećati izolovano, već ćete uvek biti dobrodošli, ali svima je jasno da je gostima mir preko potreban. Ukoliko ipak želite da sa prijateljima uz razgovor podelite nova iskustva, „Bahus INN“ je otvoren svakog dana od osam ujutru do ponoći. Jednostavno je dovoljno da obavestite osoblje da želite da napravite druženje, proslavu, porodični ručak, poslovni ili ljubavni sastanak, rođendan ili koorporativno dešavanje i potom se prepustite užitku. Da se o svim detaljima pažljivo vodilo računa, dokaz je da na celom splavu ne postoji kutak sa veštačkim biljkama, a pri osmišljavanju enterijera domaćinima je bilo važno to što dobra energija potiče i obnavlja se upravo iz prirode. 



Nacionalna kuhinja na moderan način tu je kako bi gosti uživali u svemu onome što Beograd može da pruži i to na jednom mestu. Rečna riba uvek je sveža, a rolovana prasetina i biftek u ulju, kao i punjeni pileći medaljoni specijaliteti su ove kuće. Kako sam naziv splava asocira na vino, nije neobično što možete da probate više od 100 vrsta vina, a preporuka je vino kuće vinarije Aleksandrović. 

Bahus INN“ je mesto koje ima dušu i stil, a ukoliko poželite da se odmorite i dan provedete slušajući i ljuljuškajući se na talasima Dunava, na spratovima postoje apartmani. Svaki od njih ima terasu, pogled na reku, nijedan ne liči na onaj prethodni, dok su tri dizajnirana za specijalni užitak. Đakuzi u apartmanu? Moguće je! Spa apartman osvojiće sve hedoniste koji će poželeti da čarolija uvek traje. Da je zadovoljstvo gosta najveći užitak, znalo se još tokom rađanja ideje i potrebe za ovakvim mestom. Zbog toga, osoblje izlazi u susret svima, a svaku vašu ideju mogu da pretvore u stvarnost. Za inostrane goste postoji mogućnost organizovanog prevoza od i do aerodroma.



Ljubav prema Srbiji i prirodi, uz elemente modernog sveta oseća se na svakom koraku, a domaćinima je najvažniji širok osmeh i zadovoljstvo gostiju koje govori više od 1.000 reči. 



© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs