U samom podno žju Fruške Gore, tamo gde se susreću Dunav, šuma, svež vazduh i prelep pogled, nalazi se restoran „ Vidikovac “ koji je svoja ...

Restoran Vidikovac - Novi Sad

U samom podnožju Fruške Gore, tamo gde se susreću Dunav, šuma, svež vazduh i prelep pogled, nalazi se restoran „Vidikovac“ koji je svoja vrata otvorio 2014. godine, a i danas važi za jedan od omiljenih svima koji žele da se izoluju od gradske vreve, da osete mir koji pruža sever Vojvodine, a da u isto vreme uživaju u internacionalnim specijalitetima u autentičnom ambijentu. Kompleks je izolovan, pritom vrlo dobro obeležen i smešten na brdu sa kojeg se pruža prelep pogled koji će vas osvojiti toliko da ćete poželeti da se osamite u bilo kojem kutku „Vidikovca“. Bilo da se odlučite za porodični ručak, noćenje u nekom od prelepih bungalova ili pak da proslavite vama bitan datum u svečanoj sali kompleksa, Vidikovac je idealno mesto na kojem možete provesti dan, ili ceo vikend.


 


Ali, krenimo redom. Otkud baš naziv „Vidikova“? Upravo položaj restorana nametnuo je ime koje je odjeknulo glasno Novim Sadom i šire. Pri samom dolasku u kompleks sa restoranom „Vidikovac“, primetićete da je sve urađeno u EKO stilu. Ceo restoran ukazuje na to da je reč o jedinstvenom kompleksu koji je napravljen od drveta, a porodični biznis razvijen je tako da se gosti osećaju prijatno I opušteno, baš kao da su u sopstvenom domu. S druge strane, ideja je takva da se ne remeti prirodni tok, da upravo priroda bude glavni element u očuvanju jedinstvenosti ovog objekta. Pažljivo se radilo na osmišljavanju svakog detalja koji krasi kako eksterijer, tako I enterijer. Sa terase koja se nalazi u sklopu restorana pruža se prelep pogled na Novi Sad, Dunav, Bačku I na Frušku Goru, a terasa ima kapacitet 130 sedećih mesta. U autentičnom restoranu, gosti mogu da uživaju u odličnoj gastronomskoj ponudi. Jelovnik se sastoji iz nacionalne I internacionalne kuhinje, a ukoliko želite da probate tatar biftek koji se pravi baš pred gostom, teletinu ispod sača, ili domaću pačju supu, sigurno ste na pravom mestu.

 


Kompleks “Vidikovac” u isto vreme je I etno I urban, spoj duha starih koliba, sa modernim idejama današnjice. Upravo bungalovi u kojima ćete se osećati prijatno I komforno, u kojima ćete moći da odmorite, prespavate ili boravite duži vremenski period nalaze se u sklopu ovog mesta. Reč je o tri apartmana, od kojih su dva uređena za četiri osobe, dok je jedan opremljen za dve. Veći apartmani opremljeni su bračnim krevetom u prizemlju I sa po dva odvojena ležaja na spratu za po jednu osobu.  

 


Na sva vaša pitanja i sve vaše zahteve sa osmehom, neprikosnovenom profesionalnošću i preciznošću, odgovoriće vam osoblje koje vam je na raspolaganju u svakom momentu. Osim restorana I smeštajnih kapaciteta, kompleks poseduje I svečanu salu kapaciteta do 270 gostiju i u njoj mogu da se organizuju sve vrste proslava, svečanosti I kongresnih dešavanja.

Za sve goste obezbeđen je i parking kako bi u relaksirajućem i antistres prostoru boravili bez ikakvih briga. Uprkos tome što je ovaj koncept osvojio srca mnogih, od samog početka postojala je želja da se “Vidikovac” uvek unapređuje, te je osnovna ideja da se prošire pre svega smeštajni kapaciteti uz dodavanje još jedne svečane sale I pratećih sadržaja (wellness i spa), jer je motiv svih onih koji su vredno radili na osmišljavanju ovog koncepta da svaki gost izađe zadovoljan I ispunjen u potpunosti.  

 


 

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs