Koliki mir donose reke, najbolje znaju oni koji su na reci često.  Naša prestonica je bogata sa dve reke, i zato Beograđani imaju priliku ...

Super Talas KO37

 Koliki mir donose reke, najbolje znaju oni koji su na reci često. Naša prestonica je bogata sa dve reke, i zato Beograđani imaju priliku da uživaju u tom blagu. Zemunski kej je upravo zato mesto gde možete potražiti svoj kutak pored vode. 

A baš na samom keju, na adresi Kej oslobođenja 37, se nalazi Super Talas KO37Super Talas KO37, a KO37 je zapravo skraćenica od same adrese Kej Oslobođenja 37. 

Opušteno mesto dobrih zalogaja. Poenta ovog mesta nije samo da zadovoljite apetit i utolite žeđ. Suština je da istinski kvalitetno provedete vreme. Sami ili u odabranom društvu. 




Ovaj bistro pored Dunava nudu odmerenu dozu zabave i neophodnu dozu udobnosti. 


Obzirom da rade od 9 ujutru, možete spas od vrućina potražiti tokom prepodneva i uživati u doručku i dobroj kafi.  Bašta Talasa je razlog zbog koga gosti obožavaju da svrate ovde u svako doba dana. Restoran je pet friendly pa možete da povedete i svog ljubimca. 

Ako ste ljubitelj domaćih ukusa i sokova Super Talas KO37 je vaše novo omiljeno mesto. Pored fenomenalnih domaćih sokova od zove, višnje, cimeta ili đumira i svi kolači se prave u restoranu. Cheese cake sa borovnicom ili hladne palačinke sa francuskim kremom i prelivom od pomorandže, pitanje je sad? Šta god da odaberete, bićeti oduševljeni!




Talas nije formalno mesto, već vaša skrivena urbana oaza. Takve su i opcije za ručak. Možete pronaći i gurmanska jela poput pečenih glaziranih svinjskih rebra ili domaćih pikantnih kobasica sa krompirom. Naša preporuka su definitivno i burgeri. Burger od spanaća sa grčkom fetom i lešnikom u zemički ili dobar “muški zalogaj” u obliku Country bistro burgera od 100% junećeg mesa, sa hrskavom slaninicom, čedar sirom i dresingom. U Super Talasu KO37 su dobrodoši i vegani jer postoji sekcija jela posebno za njih. 

U okviru restorana se nalazi shop, gde možete kupiti majice lokalnog brenda iz Zemuna, jer kako mu i samo ime kaže – Munze Konza. Ono što obožavamo vezano za ovaj bistro su kraft piva. Zanatski ukusi nam stižu iz pivara Kabinet i Kas, kao i drugih. Vina u Super Talasu su pažljivo probrana i svako može pronaći ono koje se idealno slaže uz njegov obrok. 

Zbog umetničkog uređenja, velelepne bašte i neponovljivog pogleda na Dunav, Super Talas može biti mesto vašeg okupljanja sa prijateljima, mesto za uživanje na reci ili za kafu i trač partiju sa drugaricom. 




Ovaj bistro je inspirativan i kao mesto organizacije manjih proslova do 30 ljudi zbog svog jedinstvenog enterijera i eksterijera. 

Kombinacija pažljivo čuvanih domaćinskih navika, privlačne vizualnosti u enterijeru i odličnih ukusa sasvim običan dan pretvara u onaj koji se pamti, a organizovanu proslavu kao najlepši događaj u životu. Mesto koje morate da posetite- Super Talas KO37.


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs