Kao i sve, Beograd kao glavi grad se menja, modernizuje i dobija svoje novo lice.  Belgrade Waterfront, ili Beograd na vodi je već izvesno v...

Restoran Red Queen

Kao i sve, Beograd kao glavi grad se menja, modernizuje i dobija svoje novo lice. 

Belgrade Waterfront, ili Beograd na vodi je već izvesno vreme novi epicentar grada. Tu sve počinje i sve se završava. A ugostiteljska ponuda ovog dela grada ima svoju kraljicu – Red Queen restoran. Red Queen se nalazi na samom šetalištu, na adresi BW Residences, AF1, i prvi je restoran otvoren na ovoj lokaciji u junu 2019. Zamišljen kao wine & gastro bar koncept, u kome možete doći na poslovni ručak ili uživati u romantičnoj večeri, restoran se ugnezdio za kratko vreme u srca svojih gostiju. Spektakularan pogled na reku, bašta koja očarava , atraktivna lokacija i prijatan enterijer su faktori koji su rezultirali uspehom.




Vinska karta je nešto zbog čega se vraćate u Red Queen. Možete birati između 100 etiketa i izabrati najbolje vino da bude pratilac vašeg obroka. Kokteli na ovoj adresi dobijaju novi značenje. Pored klasika, u Red queen-u možete pronaći i signature koktele sa nazivom restorana u više kobinacija ukusa.

Naša preporuka je da za predjelo odaberete Red queen starter plate –kombinaciju odabranih zalogaja poput njeguške pršute, peglane kobasice i odabrane selekcije sireva sa voćem i cherry paradajzom.

Odlično se slaže sa dobrim vinom i dobrim društvom.

Za one koji vode računa o liniji, ili su ljubitelji obrok salata,restoran nudi veliki izbor opcija.

Prepoznatljiva Cezar salata dolazi u dve izvedbe kao Cezar sa pilećim batakom i Cezar sa gamborima. Među salatama gosti naročito vole Spanać sa bukovačom, neobični miks koji je dobitna kombinacija. Baby spabać i bukovača u zagrljaju dresinga od indijskog oraha su prava radost za sve hedoniste.




Kada bismo morali da izdvojimo jelo koje je specifično za Red Queen i kraljica ponude bila bi naukusnija jagnjeća plećka. Meso odležava pre pripreme 48 sati u pacu i to dovodi do spektakulrne sočnosti. U sekciji glavih jela tu su losos steak i tuna steak za ljubitelje morskih ukusa, a za one koji preferiraju meso – rib eye steak, koji se servira sa grilovanim povrćem.

Ljubitelje burgera će radovati saznanje da u Red Queenu mogu da pronađu black angus burger od 100% black angus govedine sa jalapeno paprikom kao dodatkom.

Finalno, ali ne i najmanje važno, kolači su ovde izuzetni. Bilo da izaberete čoko kugle sa tartufima, koji su mali zalogaji koji donose veliko zadovoljstvo, ili Napoleon hrskavu francusku krempitu, možda Maestro čokoladni kolač, bićete oduševljeni.




Plan restorana je da se u narednom periodu proširi na prostor od dodatnih 400 kvm i na taj način bude dostupan većem broju ljidi, jer se uvek traži što više.

Od četvrtka do nedelje svako veče restoran ima muziku, u pitanju su ženski vokali ili duo, a muzika je lagana i prijatna. Večeri sa zalaskom sunca na reci su uvek doživljaj a milozvučnost joj daje samo epitet više.

Svima nam je potreban predah i vreme samo za nas. Recept za sreću pronaći ćete u Red Queen-u uvek iznova uz dobru gasto ponudu i odličnu atmosferu.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs