Na Karaburmi, baš u središtu ovog dela prestonice od 01.juna otvoren je novi restoran Liga Pub. Drugačije od svega na šta su stanovnici ovog...

Liga Pub

Na Karaburmi, baš u središtu ovog dela prestonice od 01.juna otvoren je novi restoran Liga Pub. Drugačije od svega na šta su stanovnici ovog dela Palilule navikli, ovo mesto pleni na prvi pogled.

U okviru Big fashion parka se nalazi ovaj restoran  i kao takav može da ponudi uvek iskustvo više. Prava je destinacija kada posle shoppinga izgubite snagu, da se osvežite uz kafu i kolač, ili svratite na ručak i uživate u najboljim ukusima.

Restoran je deo korporacije CIG, koja objedinjuje najbolje restorane grada, Monument, Manufakturu i Nacionalnu klasu. Već uigrani profesionalci su napravili novi koncept u želji da se tržištu ponudi nešto novo, a u skladu sa ugostiteljskim svetskim trendovima.



Kombinacija muzike, najboljeg piva, hrane i sporta je objedinjena u restoranu Liga pub. Sofisticirani prostor, ispunjen sportskim rekvizitima i dresovima naših sportskih legendi, je idealna scenografija za ručak ili večeru. Restoran ima prelepu terasu za uživanje u letnjim danima. Kako restoran vode znalci i brinu o svemu , majstori u svom poslu su tačno dali ovom delu grada ono što mu je nedostajalo- urbani koncept koji je drugačiji od svega viđenog.



Sočni burgeri od najboljeg goveđeg mesa, Cheddar burger ili Mediteranski burger, će se super slagati uz piva svetske klase. A ta simbioza dobrog zalogaja i dobrog piva je kao ljubav na prvi pogled, večna i nepokolebljiva. Sekcija doručka je velika, i doručak se služi do 12.30h. Ono što goste oduševljava za doručak je hot dog sa domaćom pazarskom kobasicom.

Za dame i one koje paze na ishranu iz kuhinje restorana stižu najukusnije salate, a naša preporuka su salate sa hrskavom piletinom i grilovanim ramstekom. Raspodija boja i zdravih ukusa na tanjiru. Mezetluci su, već provereno najbolji uz pivo pa možete da odaberete izmedju Liga Pub plate, Pivske plate ili Plate sireva. Sitni zalogaji za veliko zadovoljstvo.  Gosti posebno su oduševljeni ćevapima, koji su pazarski.

Stekovi su posebna fantazija i dokazuju izuzetnost ponude – ramstek na žaru - tagliata ili grilovani ramstek zapečen sa čatnijem od luka i kozijim sirom.  Govedina dinstana u crnom vinu – irski gulaš – je jelo kuće koje se retko gde može naći. Od oktobra će restoran dobiti novi sezonski meni gde će akcenat biti na jačim ukusima poput kolenice u kupusu ili punjeni file sa pršutom i sirom.

Za dezert preporučujemo najhrskavije i najukusnije pite sa makom ili borovnicama (sezonski).  Vaš obrok možete zasladiti i vaflima ili sladoledom.



Ponuda piva u Liga pubu je pažljivo odabrana . Restoran ima svoje quality lager zanatsko pivo- Liga pub lager, Od craft piva, tu je i pivara Tron i njihova piva – Matador i Azacca. Pored ovih, dostupan je i veliki broj  Ljubitelji vina mogu da uživaju u vinu kuće koje je delo Topličkih vinograda.

Svakog dana od srede do nedelje uveče u Liga pubu možete uživati u zvucima rock, pop I zabavne muzike a četvrtak je predviđen za nastup DJ-a.  Liga pub je svakako mesto koje zaslužuje vašu punu pažnju. Zato ne časite časa I koliko već danas posetite ovo mesto posebne energije i inovativnog koncepta.



© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs