Na restoranskoj sceni Beograda, malo je onih restorana koji u poslednje vreme mogu da kažu da su zaista drugačiji. I taman kada pomislite da...

Restoran Vrh Beograda

Na restoranskoj sceni Beograda, malo je onih restorana koji u poslednje vreme mogu da kažu da su zaista drugačiji. I taman kada pomislite da nište više ne može da vas iznenadi u pozitivnom smislu, otkrijete skriveno blago- Vrh Beograda.

Restoran se nalazi na adresi Volgina 18b, u najlepšem delu Zvezdare, u središtu Zvezdarske šume. Ime restorana se bazira na činjenici da se nalazi na visni od 250m nadmorske visine, što je najviša tačka Beograda u prvoj gradskoj zoni. U blizini restorana su Opservatorijia Beograd, i Naučno – tehnološki park.



Tokom 2019., rođen je Vrh Beograda potpunim renoviranjem starog objekta koji se nalazio na ovoj adresi. Restoran je dobio novo ruho, i sada gosti mogu da uživaju u njegovoj fantastičnosti. Raritet je činjenica da Vrh Beograda ima i unutrašnju i spoljašnju igraonicu za decu. Enterijer je elegantan, ispunjen prijatnim tonovima drveta i odličan je za porodični ili poslovni ručak. A bašta – dvorište restorana u kome ručate je šuma sama! Potpuno izolovani od gradske gužve, ovde možete uživati u cvrkutu ptica. Da, dobro ste pročitali – takvo mesto postoji u Beogradu!

Meni je fuzija domaće i internacionaln kuhinje, što u širem smislu pokazuje da Vrh Beograda prati najsavremenije trendove u ugostiteljstvu.

Od same bogate sekcije doručaka, koju gosti obožavaju, gde svoje nepce možete razmaziti šumskm doručkom ili možda slanim ili slatkim uštipcima. Tu je i omlet po izboru, kao i domaćinski sendvič. Preciznije rečeno, epitet domaćinski je sinonim za Vrh Beograda. Opuštena atmosfera, ljubazna usluga, i profesionalan pristup su čak prikazani i na internetu jer restoran ima ocenu 4,6 u google recenzijama koja je prilično visoka i odražava kvalitet.



Ponuda za ručak je raznovrsna i zanimljiva. Oni koje vole lakše ukuse, mogu odabrati neku od obrok salata a za ljubitelje mesa su tu dimljeni batak, specijaliteti poput punjenog steka, ramsteka ili pikantnih svinjskih rebara. Lični pečat restorana se krije u jelu koje je za vas ako ste došli u paru ili većem društvu – gurmanska daska. Ovo jelo u sebi sadrži više jela – dimljeni batak, pileće ražnjiće, kobasice punjene sirom i kao vrhunac cevape u sosu od pečenih paprika i kajmka. Ovo obavezno morate probati jer razoružava svakog gurmana.

Vrh Beograda je i mesto dobrih rakija i vina. Domaću šljivu, staru deset godina iz okoline Arilja, samo ovde možete piti a vino kuće predstavljaju najkvalitetnija vina vinarije Virtus. Sve vinske tikete su iz Srbije.




A kada vam se prijede nešto slatko Vrh Beograda ima rešenje i za to – tart mascarpone koji čin savršeni spoj hrskave korice, laganog fila i voća. Oni koji vole čokoladu moraju probati tortu tri čokolade – bela, crna i mlečna najkvalitetnija belgijska čokolada u spojene u ovoj neodoljivoj poslastici.

Obzirom da ima deo za decu, restoran je savršen za porodične ručkove ili intmne proslave do 50 ljudi. U vreme ručka vam je ovde svakako neophodna rezervacija!

Ako ovog leta tražite gde da provedete vreme u prirodi, neka Vrh Beograda bude vaš izbor jer  ovakav spoj izuzetne usluge, okruženje šume, ugodan ambijent i ukuse delikatese nećete naći ni na jednoj drugoj adresi u Beogradu sem u Volginoj  18b.


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs