Svaka prestonica ima svoju zelenu oazu. To je mesto gde idete da odmorite dušu i uživate svim čulima. Za Beograd to je Ada Ciganlija. A ka...

Na kraj sveta

Svaka prestonica ima svoju zelenu oazu. To je mesto gde idete da odmorite dušu i uživate svim čulima. Za Beograd to je Ada Ciganlija.

A kada poželite da svom hedonizmu poklonite istinsku radost i da ga razmazite, tu je restoran Na kraj sveta, Ada Ciganlija bb. Smešten kako mu i samo ime kaže, na kraju novobeogradske strane Ade na samoj obali, pored jezera, sam lokal predstavlja pravi beg od problema. Važno je znati da mu se lako može prići i sa Makiške strane Ade. Kada stignete do parkinga kod aqua ski dela, restoran se nalazi na desetak minuta laganog hoda.

Unutrašnjost restorana je uređena vrlo prijatno u skladu sa lokalitetom.



Bašta restorana je suštinski park. Zamislite parče zelenila samo za sebe, dodajte mu jezero i obalu, lep sunčan dan, i to je najtačniji opis eksterijera Na kraj sveta. Dostupan je veliki broj ležaljki za kupače, pa ovde se možete skloniti od vrućine i okupati se u „moru Beograda“.

Restoran poseduje i deo specijalno dizajniran za decu, što ga čini idealnim za vikend destinaciju, mini izlet u samom srcu grada za porodice. Pored dečije zone, tu je i meni specijalno kreiran za mališane. Na kraj sveta je svakako porodični restoran u kome se osećate dobrodošlim uvek. Nasmejano osoblje, familijarna atmosfera i profesionalnost su glavni recept za uspeh već dve decenije koliko restoran postoji. Upravo i ovo su razlozi zašto se u restoranu uvek traži mesto više a sama atraktivnost ponude je dobra preporuka jer je restoran pogodan za manje proslave do 50 ljudi.

Za sportiste i one koje se tako osećaju, na raspolaganju su vam razne aktivnosti u okviru restorana. Ako ste ljubitelj sportova na vodi, možete iznajmiti kajak ili stand up paddle odnosno dasku za uspravno veslanje. Oni koji vole aktivan dan na plaži kao opciju imaju teren za odbojku na pesku. U slučaju da dolazite sa većom ekipom, možete iznajmiti dragon boat, čamac za dvadeset ljudi koji je ujedno sjajan za team buildinge.



Posebno je zanimljivo što restoran ima voćni bar sa velikim brojem kombinacija ceđenog voća i povrća, kao sok ili smoothie. Određenim danima u Na kraj sveta se organizuje live cooking, prave male kuvarske predstave gde iskusni kuvar pred vama sprema različite specijalitete, pretežno morsku hranu.

Kao ranoranilac, koji voli da požuri na Adu na prvu jutarnju kaficu sa pogledom, u Na kraj sveta vas čeka sjajan doručak. Možda baš lepinja sa kajmakom ili omlet budu Vaš izbor.

Meni restorana je šarenolik, pa svako bi mogao da pronađe u Na kraj sveta svoj favorit. Naši favoriti su uvek dnevna ponuda kuvanih jela kao što su sarmice sa zeljem, punjene tikvice, gulaš ili paprikaš.

Ljubitelji mesa mogu izabrati neki od specijaliteta sa roštilja, poput ćevapa a svi koji vole zdrave opcije mogu da uživaju u jednoj od velikog izbora salata. Ukoliko volite da probate nove ukuse, meksička kuhinja može da vam bude zanimljiva. U Na kraj sveta  vam onda preporučujemo meksičku salatu sa piletinom ili buritose.



Obzirom da ste na obali, znamo da vam riba kao opcija za ručak verovatno prvo pada na um. Najukusnija riblja čorba, kao uvod a zatim recimo smuđ su naš predlog.

U sekciji dezerta, pravo letnje osveženje su voćni kupovi kao kombinacija voća i sladoleda ili banana split. Za ljubitelje kolača, preporučujemo kotorsku krempitu a palačinke svi volimo. Ove u Na kraj sveta su najukusnije u gradu.



Večeri na obali su predviđene možda za neki koktel, a restoran ima veliki izbor ili kvalitetna vina vinarije Do kraja sveta.

Na kraju radne nedelje ili radnog dana, čoveku je najvažnije da se odmori i da spremno uđe u novi dan. A Na kraj sveta svojim gostima pruža tišinu kakvu u Beogradu nigde ne možete naći i u okruženju koje je zeleni dragulj našeg glavnog grada. Uz neponovljive specijalitete, Na kraj sveta neka bude vaša oaza ovog leta.


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs