Magaza je stari narodni naziv za kuću u kojoj se čuvala hrana.  Današnji trendovi vezani za čuvanje hrane su se promenili, ali je suština he...

Magaza grill - Novi Sad


Magaza je stari narodni naziv za kuću u kojoj se čuvala hrana. 

Današnji trendovi vezani za čuvanje hrane su se promenili, ali je suština hedonizma ostala ista.  A u priči o hedonizmu, neizbežno je spomenuti novosadski restoran Magaza grill. Čuvajući sve temelje dobrog obroka, a sa druge strane poštujući i potrebe modernih restorana, ovaj restoran ima šta svakom gostu da ponudi.


 

Restoran se nalazi na dve adrese – Stražilovska 8 i Bulevar Patrijarha Pavla 14e. Na obe lokacije ćete dobiti istu profesionalnu uslugu i vrhunsko iskustvo. Sređen u etno stilu sa kariranim stolnjacima, prvi utisak koji imate kada uđete u restoran je domaćinska i vesela atmosfera. Potpuno je sve prilagođeno gostu. Jedno je od retkih mesta u gradu gde možete pojesti nešto „na kašiku“ što je spremljeno po tradicionalnom receptu. Pasulj, gulaš ili ragu čorba su naši favoriti i ono što vam preporučujemo da obavezno probate. 



U restoranu vlada komšijska atmosfera, većina gostiju je stalna i rado se vraća pa se nemojte stideti da pitate konobara da vam preporuči neko jelo sa roštilja u ovom restoranu nacionalne kuhinje. Kako joj i samo ime kaže – Magaza grill – nudi veliki izbor specijaliteta sa roštilja. Bilo da izaberete ćevape ili pljeskavicu, nećete pogrešiti. Ako ste baš mnogo gladni naš predlog je da probate pileću bombu koja je belo pileće meso sa dimljenim sirom ili opanak koji je mešavina piletine i mlevenog mesa sa dodatkom šunke, sira i šampinjona. Ako ste radi da probate nešto pikantno, tu je Magaza točak – mleveno meso sa dve vrste sira. 



Omiljena opcija za doručak je svakako jak Magaza doručak – tri jaja na oko i roštiljske kobasice uz dodatak salate i krompira kao priloga. A za one koji vole možda pohovano, gosti koji su stalni u Magazi uvek biraju neprevaziđenu karađorđevu, kao istinski delikates. 

Ono za šta je restoran idealan su proslave. Ukusna hrana, pravi domaćini i prijatan ambijent su recept za dobru proslavu. A ako volite zvuk tamburice, restoran vam za vašu proslavu može organizovati i tamburaše.


Ako u Novom Sadu tragate za mestom koje obiluje ukusnom hranom po pristojnim cenama, gde se uvek osećate dobrodošlim i odakle možete izaći sa osmehom na licu, obavezno svratite u kuću dobre hrane – Magazu grill. 


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs