U samom centru Beograda nalazi se pab koji će vam potpuno dočarati duh i šarm britanske prestonice. Bilo da je reč o autentičnim telefonski...

Old London pub

U samom centru Beograda nalazi se pab koji će vam potpuno dočarati duh i šarm britanske prestonice. Bilo da je reč o autentičnim telefonskim govornicama, sada već čuvenim stražarima, ili starim mostovima, „Old London Pub“ u Beogradu otkriće vam sve tajne, ali i na jedinstven način povezati duh starog Beograda i Londona.




Pab se prostire na tri nivoa i svaki je na svoj način veoma šarmantan. U prizemlju, na spratu i u underground prostoru svakodnevno možete da popijete više od 70 vrsta piva, dok skoro 60 flaširanih vrsta dolazi iz 20 zemalja. Belgijsko Delirium Tremens, češko Bernard Amber, južnoafričko Sunday Easy IPA, engleska piva Wells Bombardier i Hobgoblin, italijanska, španska, meksička, irska, a najznačajnije, srpska craft piva samo su neka od mnogobrojnih u kojima možete da uživate u bilo koje doba dana. A šta bi pivo bilo bez dobrog roštilja? U „Old London pubu“ probajte jedinstvene specijalitete, sa još interesantnijim nazivima poput kraljičinog i kraljevog burgera, Sir Churchill kobasica, Ryan Giggs krilaca, ali i pohovane piletine sa susamom pod nazivom „Sezame, otvori se“. Kako je kraljica u Britaniji oduvek bila „jača“ figura, tako ćete ako naručite „njen“ burger u pabu dobiti znatno začinjenije i bogatije jelo. 



Osim u meniju, londonski šmek oseća se u enterijeru i to u toj meri da nećete znati čemu prvo da se posvetite. Fotografije na zidovima, zastave, zvona za šankom, svi detalji birani su s velikom pažnjom, a najpre kako bi se gosti maksimalno opustili i uživali. Osoblje je vrlo neposredno, te imate utisak da komunicirate sa članovima porodice. Ako ne znate tajnu zvona za šankom, slobodno pitajte najbližeg konobara, ali ne očekujte da zvuk zvona često čujete. Uz dobar doručak, ručak, ili jednostavni predah od svakodnevnih obaveza uz omiljenu kafu, odigrajte partiju bilijara, pikada, ili stonog fudbala sa prijateljima, dok tokom tematskih večeri možete da uživate u kvizovima, ili karaokama. Sredom, četvrtkom, petkom i subotom bend uživo svira najpopularnije numere kako stranog, tako i domaćeg roka. Nedelja je dan tokom kojeg se tradicionalno maksimalno uživa, a u pabu je ovaj dan posvećen craft pivu. 
Ponedeljkom, ukoliko želite, možete da učestvujete u tematskim kvizovima, a o čemu bi bilo reči, ako ne o čuvenom Hariju Poteru. Zbog velikog interesovanja, za učešće u kvizu je potrebno prijaviti se nekoliko dana unapred, kao i za karaoke koje se održavaju utorkom. Tada će vam biti obezbeđena potpuna privatnost, jer se karaoke održavaju na sledećem nivou, u underground prostoru. 



U pabu se organizuje i team building, a oko 200 mesta će biti sasvim dovoljno da se zaposleni maksimalno opuste. Takođe, u bašti mogu da uživaju porodice, prijatelji, ali i parovi, koji žele da uhvate prolećno sunce. 

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs