Za sve koji žele da osete duh starog Beograda, a probaju tradicionalna jela u koja su utkane niti modernih svetskih kuhinja, u samom centru...

Restoran Stari Beograd


Za sve koji žele da osete duh starog Beograda, a probaju tradicionalna jela u koja su utkane niti modernih svetskih kuhinja, u samom centru grada u okviru stare kuće, od 2018. godine nalazi se restoran „Stari Beograd“. Kafana koja spaja duh tradicije i novitete, slano i slatko, dobru muziku i vino, jednom rečju, kutak za sve koji žele da odmore od gradske vreve, a uz vrhunsku hranu i zvuke tamburaša slave život. 

 
                                  
 

Restoran „Stari Beograd“ vraća vas u istoriju jednog od najlepših gradova na svetu, a svaki delić enterijera s namerom je osmišljen tako da se svi prisete kako je to nekada izgledalo, dok se o detaljima poput miljea postavljenih na zidovima, originalnim slikama starog Beograda, ili krčaga posebno brinulo. U restoran su dobro došli svi koji žele mesto za intimniji doživljaj, a ukoliko ipak želite da budete u toku sa svim dešavanjima, velika bašta biće otvorena sa prvim zracima sunca. Ukoliko se pitate gde biste mogli da pojedete dobru kolenicu u kupusu (koja se služi uz ukusni bareni krompir), rebarca na kajmaku, juneći gulaš, pihtije, ili divljač, kao i teletinu ispod sača, „Stari Beograd“ otvoren je svakog dana od 10 do 22 časa, osim nedeljom.

Za one koji su pre ljubitelji rečnih specijaliteta, tu su dimljena pastrmka, kao i dimljeni šaran, a ni centar Srbije nije ostao zapostavljen, jer je šumadijski doručak recept za uspešan početak dana. Tradicionalni mlinci sa čvarcima oduševiće i one sa najistančanijim ukusom, a četvrtkom je veče posvećeno svim gurmanima, jer tada možete da uživate u večeri uz zvuke tambure u akustičnom ambijentu. Ljubitelji dobrog, svetlog piva jedinstvenog ukusa, biće oduševljeni činjenicom da u „Starom Beogradu“ mogu da probaju upravo autentično zanatsko pivo sa istorijskog lokaliteta gde se nekada nalazio grad, a danas istoimena, „Žrnov“ pivara. 


                                  



Za goste postoji i bogata ponuda vina, poput Tamjanike Izazov iz podruma Pevac, ali i rakija kao što su Bojkovčanska loza, dunja ili Viljamovka. Osim što pruža intenzivan doživljaj svima koji dođu kako bi osetili duh starog Beograda, u restoranu mogu da se organizuju i proslave, samo je potrebno najaviti ih nekoliko dana ranije. Svima je cilj da se gosti osećaju prijatno u ambijentu koji maksimalno odiše tradicijom, ali uz brojne novitete koji su osetni kako u meniju, tako i u samom konceptu poslovanja.



                            


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs