U bajkama, samo jedna vrata često dele od čarolije u kojoj može bespovratno da se uživa. Ta jedna vrata otvorena su 2017. godine, u Beogr...

Glazura krofne



U bajkama, samo jedna vrata često dele od čarolije u kojoj može bespovratno da se uživa. Ta jedna vrata otvorena su 2017. godine, u Beogradu, a magija se događa svakog jutra od šest časova, kada pekar dolazi kako bi po receptu na kojem se radilo tačno osam meseci, napravio slatkiš zbog kojeg ćete poželeti da nikada iz bajke ne izađete. U modernom vremenu, "Glazura" je magija bez filtera! Dolazak u popularno naselje Belvil nikoga neće ostaviti ravnodušnim, ako potraži roze eksterijer, a nebo plavi enterijer. 


Dolazak nije ništa u poređenju sa prvim korakom po ulasku. Odmah ispred vas naći će se više od 40 vrsta pažljivo odabranih ukusa krofni koji su nastali sa željom da u našem glavom gradu deca, mame, tate, komšija, školarci i njihovi učitelji, parovi i poslovni ljudi, jednom rečju - sladokusci uživaju u divnim voćnim i čokoladnim punjenjima i prelivima. "Glazura" je mesto gde se prave samo prave krofne. Ako ne možete da se odlučite, Beri specijal biće idealan za ljubitelje vanile i maline (u voćnim punjenima reč je o tačno 70 posto voća), dok će Kremko osvojiti sve koji vole mlečnu čokoladu, eurokrem i plazmu. Ipak, ukoliko ste baš veliki ljubitelj slatkiša, La Bomba ne treba ni da se opisuje. Dovoljno je napisati da je teška više od 400 grama.
Ipak, kako se magija dešava uvek u noćnim i jutarnjim časovima, tako nakon pekara u ovaj krofna shop ulazi dekorater, koji čini da testo dobije savršene oblike i završnicu. Čarobna vrata otvorena su svakog dana od 08 do 21 čas, od ponedeljka do petka i od 09 do 21 čas subotom i nedeljom. Od aprila, radno vreme "Glazure" je do 22 časa. 


Kada odaberete svoj slatkiš, do vas će da dotrči omiljeni član celog tima, zbog kojeg i ljubitelji pasa dolaze kako bi se fotografisali sa njim. Ipak, buldog Grof nije običan pas, on je član porodice, daleko poznat po umiljatom karakteru i još poznatiji po više desetina hiljada pratilaca na društvenim mrežama. Dok se igrate sa Grofom, uživajte u idiličnom enterijeru koji će na svakoj fotografije izgledati fenomenalno bez trunke filtera. 


U carstvu krofni mogu da se naruče i personalizovane krofne (minimalna količina je četiri), samo je potrebno pozvati dva dana ranije. Ljubazno osoblje ispunjava sve želje, bilo da je reč o izgledu krofne, ili o veličini. Verovali ili ne, ovde se prave čak tri veličine krofni - mini (od četiri do pet centimetara u prečniku), standardne (od osam do 10 centimetara) i džambo (više od 20 centimetara u prečniku). Osim toga, budite slobodni da naručite veganske ili posne krofne.
Kako bi vaši mališani imali potpuni ugođaj, "Glazura" nudi mogućnost organizovanja rođendana, svih vrsta proslava, godišnjica i važnih datuma. Nisu strane ni porudžbine firmi koje svoje klijente vole da iznenađuju slatkim zadovoljstvima. 


Akciju 5+1 nemojte da propustite, a iz krofna shopa uvek ćete izaći sa osmehom uz jednu bitnu razliku - ovu tajnu svima možete da ispričate, jer se magija u bajki pod nazivom "Glazura" umnožava samo kada se deli.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs