Svaki kraj Beograda, ima restoran koji preti da ukrade srca svojih komšija i postane njihova druga kuća. To su ona mesta u kojima se uve...

Restoran Soba 207


Svaki kraj Beograda, ima restoran koji preti da ukrade srca svojih komšija i postane njihova druga kuća. To su ona mesta u kojima se uvek osećate dobrodošlim i voljenim. Soba 207 je upravo to za Voždovac i stanovnike ovog dela Beograda. Smeštan u ulici Vojvode Stepe 207, koja je žila kucavica Voždovca, ovaj restoran je uspeo da osvoji simpatije svojih gostiju i prikaže se u najboljem svetlu. U dizajnerskom ambijentu, u kom se osećate komspolitski i kao stanovnik sveta, Soba 207 je prijatno i ugodno mesto na kome možete popiti jutarnju kafu, organizovati poslovni ručak ili proslavu nekog Vama važnog datuma za Vaše najmilije.


Restoran ima i veliku baštu koja ga činim savršenim izborom za tople letnje dane, kada možete uživati u hladovini ispijajući savršen espreso i samo uživati u danu. Na taj način ova bašta postaje izuzetno atraktivno skrovište i idealno mesto za predah od visokih temperatura. Dobra energija koja prožima restoran je razlog zašto se Soba 207 obožava. Nasmejano osoblje restorana, uvek raspoloženo da Vam pomogne pri izboru jela ili da savet o uparivanju hrane i vina, je svojevrsna lekcija o ljubaznosti. Kada poželite gurmansko okrepljenje ovde možete uživati u jelima svetskih kuhinja, pa ovo Sobu 207 čini internacionalnim restoranom.


Počev od velikog izbora za doručak, zatim sekcija salata, pasti i glavih jela, gde svako može pronaći nešto po svom ukusu. Šef kuhinje restorana je mladi i uspešni, Mladen Pršić koji je stručni saradnik na Visokoj hotelijerskoj školi. Mladen je vrsni profesionalac i međunarodni sudija za takmičenja iz oblasti gastronomije, kao i selektor nacionalnog tima Srbije. Zeleni rižoto sa kozicama i tikvicama, jelo koje možemo preporučiti, pravi se na tradiocionalni italijanski način, a vizuelno može da zadovolji najviše kriterijume i pravi je mediteranski lagani obrok. 
U oblasti jačih ukusa, svinjski vrat na šumadijski način je odličan odabir. Sporo pečen na niskoj temperaturi, mariniran u sirovom pacu na samom kraju rezultira kao mekano meso koje je zadržalo sve svoje najbolje arome. Kada je u pitanju spoj mesa i sira, najpopularniji miks ukusa, rolnice iznenađenja su pravi izbor. Ćureće rolnice sa gorgonzola sosom na hrskavom krompiru i grilovanom povrću su tako i zaštitni znak restorana.


Čokoladu svi volimo, pa je tako čokoladni sufle idealan spoj hladnog sladoleda od vanile, toplog kolača od cokolade i sosa od maline. Restoran Soba 207 je mesto gde uvek znate sta možete da očekujete. Obavezna je destinacija za sve hedoniste. Miris i ukus vrhunskih specijaliteta, opuštena atmosfera uz najbolja vina, sjajne koktele i užitak na najvišem nivou je ono što vas ceka pri poseti ovom restoranu.


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs