U samom srcu Vračara, zaklonjen iza širokih krošnji koje leti pružaju hlad i ispod kojih može da se uživa u omiljenoj kafi, vitaminima bo...

Restoran Padron


U samom srcu Vračara, zaklonjen iza širokih krošnji koje leti pružaju hlad i ispod kojih može da se uživa u omiljenoj kafi, vitaminima bogatom doručku, ili ukusnom ručku, a uveče uz zvuke muzike zalogaji večere mogu biti još ukusniji, nalazi se restoran „Padron“ koji je sačuvao najbolje iz nekadašnjeg mesta „District“, a uneo sasvim novu energiju i doneo osveženje zbog kojeg će vrlo brzo postati omiljeni kutak muškarcima i ženama, poslovnim partnerima, emotivnim parovima, porodicama i svima onima koji hoće potpuni ugođaj.

U restoranu „Padron“ enterijer je vrlo specifičan, sa pažljivo odabranim detaljima i jasno je da je ovde reč o spoju perfektnog ukusa i stila, što se oseća i u raznolikom domaćem i internacionalnom meniju, ali i karti pića. Naime, u ovom restoranu možete da probate i ukusne pazarske ćevape, a gosti se uvek vraćaju tartar bifteku, dok su rižoto i paste nešto što se priprema s mnogo ljubavi i pažnje. Jelovnik je raznolik i za svačiji ukus, ali i džep. Ukoliko ste vegeterijanac, dovoljno je da ljubaznom osoblju napomenete i uz dogovor ćete ubrzo dobiti svoje omiljeno jelo. Osim toga, uz gotovo svako jelo postoji i vino koje uz konsultaciju možete da probate, budući da vinska karta broji preko 130 etiketa kako domaćih, tako i stranih vina. 

Ono što je bitno napomenuti jeste da je cilj svakoga u restoranu „Padron“ da se gost oseća dobrodošlo i prijatno, te nemojte da se iznenadite ako nakon nekoliko dolazaka vaš omiljeni konobar proveri kakvi su vam planovi, da li vam je lepo počeo dan, ali i podeli sa vama određeni utisak. Dobra energija oseća se na svakom koraku, kako u prizemlju, tako i u intimnijem delu restorana na spratu. Bašta čeka toplije dane, a ima sasvim dovoljno mesta, te je jasno da ste u samom centru zbivanja i gradske vreve, a opet, skriveni iza širokih krošnji.

Petkom i subotom u ovom restoranu možete uživati u zvucima tamburaša, a starogradske numere izmamiće vam osmeh na lice dok večerate sa prijateljima, poslovnim saradnicima, partnerom/kom ili tokom porodične proslave.
Nova i pozitivna energija, a staro ruho čekaju vas svakog dana od 9 ujutru do 12 uveče, dok petkom i subotom restoran radi do jedan sat iza ponoći. 

Osim toga, u „Padronu“ možete organizovati proslave, a dostupan je i ketering. Dovoljno je samo da pozovete nekoliko dana ranije. 

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs