Da bismo smo vam opisali restoran koji od decembra 2018. godine posluje u gradu u kojem je apsolutno sve podređeno užitku – Novom Sadu,...

Restoran Portofino - Novi Sad


Da bismo smo vam opisali restoran koji od decembra 2018. godine posluje u gradu u kojem je apsolutno sve podređeno užitku – Novom Sadu, načas ćemo se osvrnuti na južnoevropsku kulturu, temperament, ali I savršen osećaj za estetiku koji zadovoljava I najistančanija čula I otputovati u mesto koje su otkrili pravi hedonisti I od tada je sinonim za glamur. Portofino bi mogao da se opiše kao gradić koji je spoj tradicije I mondenskih elemenata, živopisan I šarenolik, sa prelepim detaljima koji bi mogli tokom svake posete iznova da se otkrivaju. Jednostavno, u njega se zaljubite već pri prvom susretu. Upravo takav je I istoimeni restoran koji je Novom Sadu doneo dašak juga Evope.  


Enterijer restorana Portofino
Restoran “Portofino” otvoren je u decembru 2018. godine, a spoj je odlične zabave I vrhunske hrane. Nalazi se u poslovnoj Aleksandar zgradi u Bulevaru Oslobođenja, a čim uđete u čaroliju pažljivo osmišljenog koncepta, osećate se kao da ste popili vino upravo u živopisnoj luci u Italiji, ili probali specijalitete zbog kojih dolaze putnici sa svih strana sveta. 
“Portofino” je prilagođen svim starosnim kategorijama, jednako ga vole I mladi I stariji, poslovni ljudi I oni koji žele da se opuste, muškarci I žene, jednom rečju: hedonisti. Sam kocept je osmišljen da se u savršeno skladnom enterijeru najviše vodi borba oko toga koje ćete vino probati iz bogate karte koja broji čak 70 domaćih I inostranih etiketa vina, ili da li tog dana da se prepustite užitku, te probate tradicionalno, ili neko sasvim novo jelo. Uz sve to, lagana muzika preko dana, mirna I topla atmosfera, udobna sedenja I elegantan stil je nešto što svima prija. Osoblje je mislilo I na kućne ljubimce: Prizemlje je pet friendly, dok je sprat intimniji I prilagođen za sve poslovne sastanke I manje proslave. 


Restoran Portofino
Četvrtkom predveče organizuje se veče za sve ljubitelje tamburaša. Pravo uživanje može da se oseti na spratu, gde se sjedinjuju hrana, vino, tamburaši I prijatelji! Petak I subota rezervisani su za noćni provod uz najpoznatije bendove, dok nedeljom možete da se opustite u akustičnim svirkama. 
Uprkos tome što je restoran sinonim za nesvakidašnji enterijer u kojem se svi osećaju jednako prijatno I dobrodošlo, u kuhinji se dešava prava magija! Naime, jelovnik je prilagođen apsolutno svima – ljubiteljima pica (po recepte za testo se išlo čak u Italiju), mesa, ali I vegeterijancima. Jelovnik je baziran na jelima domaće,ali i internacionalne kuhinje. Zastupljena je mediteranska kuhinja, a poseban plezir su tradicionalna jela spremljena na poseban način. Ćevapi, Karadjorđeva, kobasice, gurmanska pljeskavica dobijaju sasvim novo značenje u restoranu “Portofino”.


Palačinke
Ukoliko ste čuli da se u Novom Sadu priča o pilećem fileu sa kinoom I humusom, otkrivamo vam da se on pravi samo u ovom restoranu. Biftek u peper sosu jedinstven je zbog posebnog načina pripreme mesa. Portofino rižoto je jelo koje će vas uvek mamiti da se vratite po još. Kada je reč o tradicionalnoj kuhinji, ćevapi će zadovoljiti I one najzahtevnije. 


Kafa
Ipak, samo najbolji znaju da se kroz svakodnevno napredovanje I održavanje postojećeg koncepta ostaje na vrhu I zato restoran priprema brojna iznenađenja u vidu novina u enterijeru, novih jela u meniju, koktela I sadržaja. 

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs