Iz čuvenih restorana brze hrane u Beogradu „Dak“, 2015. godine nastao je restoran domaće, srpske kuhinje koji se nalazi na samo nekoliko k...

Restoran DAK


Iz čuvenih restorana brze hrane u Beogradu „Dak“, 2015. godine nastao je restoran domaće, srpske kuhinje koji se nalazi na samo nekoliko koraka od Opštine Rakovica. 


Ukoliko želite da probate tradicionalnu kuhinju, gurman ste i ljubitelj teletine ispod sača, punjene vešalice, ćevapa na kajmaku, kobasica, leskovačkih uštipaka, pilećih specijaliteta, ili pravog srpskog doručka bez kojeg dobar dan ne može da počne, a uz sve to želite da imate svoj mir, restoran „Dak“ otvoren je svakog dana od osam ujutru do 23 časa uveče, dok vikendom ljubazno osoblje goste dočekuje od 10 ujutru. Kada probate najfinija kuvana domaća jela omiljena iz kuhinja naših baka, kao i kvalitetan roštilj koje prave leskovački majstori po tajnoj recepturi, ili svežu pastrmku i dimljenog šarana, preporučujemo da se zasladite „Dak fererom“, ili kolačem „Tri leće“.



Restoran „Dak“ tada će postati Vaše omiljeno mesto za doručak, ručak, večeru ili jednostavno druženje sa prijateljima uz omiljenu kafu, a možete da birate da li ćete biti za stolom koji je u centru dešavanja, ili vam ipak više prija intimna atmosfera u drugom kraju ovog ugostiteljskog objekta. Iako je kvalitetna hrana značajan adut ovog restorana, mogu da se pohvale time da su uz svoje goste i tokom njihovih najbitnijih trenutaka u životu. Bilo da želite da organizujete 18. rođendan, žurku nakon diplomskog, poslovni ručak, okupljanje sa porodicom, ili imate neki drugi razlog za slavlje, restoran „Dak“ je tu za vas, jer nudi mogućnost organizovanja proslava do 90 osoba i to po veoma pristupačnim cenama.  

Enterijer je uređen tako da ćete se osećati veoma prijatno, dok na zidovima posmatrate fotografije na kojima se vidi kako je po mišljenju mnogih, najlepši grad na Balkanu, Beograd, izgledao pre više desetina godina. Uz čašu vina i zvuke starogradske muzike, zavrište svoj dan na najbolji mogući način. Kako biste blagovremeno bili informisani o muzičkim večerima koje se organizuju u restoranu, pratite zvaničnu Instagram stranicu, a ukoliko ipak želite da ostanete kod kuće i uživate u „Dak specijalitetu za dve osobe“, ili u „Dak vešalici“ specijalno dekorisanoj, imate i tu mogućnost, budući da restoran vrši kućnu dostavu. Specijalitete domaće kuhinje takođe možete da naručite i preko sajta www.dostavarostilja.rs

Ukoliko ste samo u prolazu, pored restorana nalazi se istoimeni „fast food“, a za sve one koji maksimalno žele da se opuste i ne misle na vreme, ali i na činjenicu da se nalaze u veoma prometnoj ulici u Rakovici, postoji i veliki parking, dok četiri autobuske linije vode do restorana - 47, 59, 50 i 37. 




© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs