Popy Coffee Family, nedavno otvorena kafeterija u srcu grada, donela je osveženje inovativnim konceptom i prijatnom atmosferom. Nalazi ...

Kafeterija Popy Coffee Family


Popy Coffee Family, nedavno otvorena kafeterija u srcu grada, donela je osveženje inovativnim konceptom i prijatnom atmosferom. Nalazi se na uglu Cara Dušana i Kralja Petra, na šarmantnom Dorćolu, u koji se savršeno uklopila.
Novina koju Popy Coffee uvodi na HoReCa tržište jeste fiksna cena. Svi proizvodi u ponudi (izuzev nekolicine premium proizvoda) koštaju 150 dinara. Premium proizvodi koštaju simbolično 300 dinara, jer se od ostatka ponude znatno količinski razlikuju.


Dakle fokus je na kafi – u Popy-ju vas čeka širok asortiman kafa među kojima ćete sigurno naći vašeg favorita. Možete odabrati neku od kafa na bazi espresa, ili pak neku kafu sa ukusom po vašem izboru. Zimi vas u Popy-ju čekaju tople kafe i izvrsni domaći čajevi, za imunitet odlični ceđeni sokovi, a kad nam stigne lepše vreme možete se osvežiti i nekom hladnom kafom. Uvek nasmejana Popy ekipa će uz ponudu dodataka kao što su sojino mleko i kokosov šećer uvek biti spremna da vam izađe u susret i uveri vas u kvalitet proizvoda, koji je zaista na zavidnom nivou. 
Ako ste u žurbi i kasnite na posao ili u školu, u Popy možete svratiti da brzinski pokupite kafu i nastavite svoj dan, a ukoliko imate vremena možete sesti, opustiti se i osetiti lepu atmosferu koja vraća energiju.


Pored kafa, sokova i čajeva, u ponudi se mogu naći i domaći uvek sveži kolači i ukusni sendviči. Ponuda kolača je raznovrsna – varira od laganijih voćnih kolača do onih čokoladnih vrlo intenzivnog ukusa za prave sladokusce. Što se sendviča tiče, u ponudi je par manjih sendviča koje možete uzeti kao užinu, kao i jedan veći koji vas može sasvim lepo zasititi. Izbor sendviča i kolača se neretko rotira, a Popy ekipa je uvek tu da vam preporuči svežu i ukusnu klopu. Kako je Popy ekipa od samog početka širom otvorio vrata različitostima, pobrinuo  se da svako nađe ono što mu odgovara i u ponudu je ubacio atraktivne sirove veganske kolače, ukusa kao što su jafa i tiramisu.


I dok vi svraćate u Popy na jutarnju domaću kafu, najmlađe Popy mušterije mogu uživati u ukusnom napitku po imenu Babyccino (ne brinite, to je napitak bez kafe), prilagođenom samo za njih.
Popy je takođe pet-friendly, te su vaši kućni ljubimci tamo i više nego dobrodošli.
Koncept čije je težište u fiksnoj ceni Popy je prilagodio našem tržištu – polako raste u simpatično mesto iz kraja gde se možete odmoriti i osvežiti, a istovremeno teži da postane neka komercijalnija priča širih okvira, koja će zadržati prvobitni šarm i kvalitet.



Kada budete u prolazu, sigurno ćete primetiti mali živopisni kutak iz kog se čuje dobra muzika i smeh, pa svratite, osetite tu energiju i pridružite se Popy porodici!

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs