Pab u strogom centru grada sa jedinim specifičnim točenim pivom, vrlo zanimljivog naziva i još boljeg ukusa – Dijagnoza. Da biste ga pili,...

Wild clover pub


Pab u strogom centru grada sa jedinim specifičnim točenim pivom, vrlo zanimljivog naziva i još boljeg ukusa – Dijagnoza. Da biste ga pili, nije potreban dokaz da nemate dijagnozu ili da je možda imate, potrebno je da dođete u pab Wild clover ili Divlju detelinu i uživate u autentičnoj rok atmosferi.

A rok odiše svakim centimetrom ovog mesta. Znate onaj stav: rok en rol je način života. Ako ste slučajno zaboravili kako to izgleda, pab Wild clover će vas podsetiti iste sekunde. Ne samo da se ovde sluša rok iz svih epoha, nego su tu i autentične fotke sa raznih rok koncerata. Fotke su velike, uramljene i ispod svake stoji pločica kao u legendarnom Hard rock cafeu na kojoj piše izvođač uhvaćen u vrlo specifičnom trenutku svog nastupa, godina i mesto te svirke. Na primer: Rammstein, ZZ Top, Billy Idol, Slash i naravno Metallica sa Ušća 2012.


Pab radi svakog dana od 9 ujutru, kad se služi kafa, jer i rokeri moraju da se razbude kofeinom, a tu su i specijalne ponude. Do 1 popodne, jer rokersko jutro dugo traje, kafa je samo 50 dinara uz svako piće, na primer limunadu ili koka kolu. Od 1 do 7 uveče, piće je samo 1 dinar uz bilo koji obrok, a od 7 svako veče je neko drugo piće na promociji. Posebna ponuda koja traje celog dana je Pilsner Urquell za samo jedan jedini dinar uz burger klasik.


Kada ima sportskih prenosa, možete da dođete i sa psom, jer je pab Wild clover pet frendli, i da pratite sve utakmice na 3 velika TV-a. Kuče će da dobije punu kesicu keksića i vodu, a vi gde god da sednete, odlično možete da vidite prenos iz svakog ugla. Uz gledanje sporta, birate između 4 točena piva. Što se klope tiče, tu je poseban spisak: dimljena rebra sa BBQ sosom, cheese burger, halapenjo burger sa mariniranom halapenjo paprikom, vegetarijanski i veganski burger, kao i ljute kobasice ili kobasice sa sirom. Ako do sad niste bili gladni, e sad sigurno jeste.


Ako možda ipak više volite pice, u posebnoj ponudi su celer pica sa tikvicama, paprikom golicom, pečurkama i celerom, kao i gurmanska pica sa pršutom, pančetom, halapenjo paprikom, mocarelom i gorgonzolom.

Što se tiče piva Dijagnoza, reč je o zanatskom pivu iz Kovina. To je kombinacija belgijskog ječmenog slada i nemačkog hmelja. A svoje specifično ime duguje činjenici da se pravi pored mentalne institucije, tako da je pivo garantovano totalna ludnica. A i da je provod totalna ludnica potvrđuju rok svirke petkom i subotom i DJ-evi tokom nedelje. Postoji mogućnost da iznajmite prostor i za svoje proslave. 


Pivo nije jedino u ponudi, tu su i: aperol spric, 9 vrsta visikija, 3 vrste burbona, na pink džin redovno dolaze ženske ekipe posle posla, svi kokteli su samo 420 dinara, a pokažite konobarima da niste slučajno došli u pab Wild clover i tražite Snežin mohito zbog koga mnogi specijalno dolaze ovde.

Bez obzira na to da li ste okoreli rokeri ili ne, obavezno svratite na piće ili klopu, pab Wild clover vas čeka da potražite svoju divlju detelinu sa 4 lista u samom centru grada.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs