U ovaj restoran se ne dolazi slučajno. U ovaj restoran se ne svraća na kafu ili picu. U Legat dolazite isključivo jer znate da vas čeka ...

Restoran Legat 1903

U ovaj restoran se ne dolazi slučajno. U ovaj restoran se ne svraća na kafu ili picu. U Legat dolazite isključivo jer znate da vas čeka samo najbolje.

Kad odlučite da se počastite, da pokažete klijentima da vaš posao vredi da se u njega investira, kada želite stranim partnerima da pokažete da u Beogradu i Srbiji postoji svetski nivo, tada se dolazi u restoran Legat.


Na samom ulazu će vam već biti jasno da niste pogrešili i da će svako sa kim ovde dođete o vama misliti samo najbolje. Pre svega zato što ste im pokazali fenomenalno mesto u širem centru grada. Sve je detaljno osmišljeno i dizajnirano. Preovlađuju crna i zlatna boja kao definicija elegancije. Lusteri neobičnog kružnog oblika koji podsećaju na svećnjake, bele keramičke figure savršenih ljudskih tela neprimetno uklopljene u ceo enterijer, brzo vam daju utisak da na ovakvom mestu niste nikad bili u Beogradu. Postoji i nekoliko udobnih kutaka sa nameštajem pastelnih boja, gde može da se sedne na kafu posle ručka, taman da razmislite o tome kako bi bilo lepo da i vaša dnevna soba baš tako izgleda.

Poseban utisak ostavlja mali dekorativni bazen, okružen najbeljim kamenjem koje ni na svetskim plažama niste videli. A na kraju njega, akvarijum sa jastozima. Tu je baš mesto gde poput svetskih restorana birate jastoga koji će biti sveže spremljen u kratkom roku.


Jedan od posebnih ugođaja pruža stakleni krov. Zato imate utisak kao da ste u svakom trenutku napolju ali ste zaštićeni od vreline ili hladnoće, pa je to još jedna od dobitnih kombinacija restorana Legat. U jednom delu plafona je mozaik od staklenih kvadrata koji su ručno oslikani cvetnim dezenom uz mnoštvo boja, a upravo tu koloritnu liniju možete da primetite na ivicama svakog menija.


Pošto ovo mesto pruža izuzetnu uslugu najzahtevnijoj klijenteli, vrhunac ponude je VIP salon. U njoj ste maksimalno skriveni od svih neželjenih pogleda, možete maksimalno da se opustite, da ručate ili večerate sa kim god želite i apsolutno niko ne može da vas ometa. Kao u nekim špijunskim filmovima, niko spolja ne može da vidi gde je ulaz u ovaj prostor i gde se to vi opuštate u odabranom društvu na samo metar od ostalih gostiju. Jedina mana VIP salona je što je samo jedan, pa ako nemate sreće da je slobodan kad vi to poželite, moraćete da sačekate sledeću priliku ili jednostavno da rezervišete unapred.


Ne zaboravite da se interesujete za vina kuće. Mada, neće vam biti lako, pošto ih ima preko 200. Ali eto razloga da dolazite u restoran Legat više puta ili da bar sa svakim vašim poslovnim partnerom probate nešto novo. Od mnoštva zanimljivih jela i kombinacija, preporučujemo karpaćo od teletine sa rukolom na hrskavom hlebu uz žele od limuna ili Turnedo Rossini, goveđi stek na francuski način koji je dobio ime po kompozitoru Rosiniju.

Naravno da jedan ovako ekskluzivan restoran ima svoj parking i garažu sa ukupno 50 mesta, vaši ljubimci su takođe dobro došli, a postoji mogućnost da sa porodicom slavite i rođendane, i sebi, i deci, i ljubimcima.


Da li u VIP salonu, da li u staklenom i divno osvetljenom delu restorana, da li u uglu koji je udoban kao dnevna soba, restoran Legat vam pruža mogućnost da dovete porodicu, poslovne partnere ili da sretnete svetske delegacije i diplomatski kor. Ovo je mesto na koje se ne dolazi slučajno i mesto kome ćete se sigurno vraćati. Dovoljno je da dođete bar jednom. 

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs