Mesto za mir i opuštanje, tokom dana ili večeri, radnim danom ili vikendom, a nalazi se vrlo blizu centra grada. Novo mesto u Beogradu se zo...

Bar restoran Flow

Mesto za mir i opuštanje, tokom dana ili večeri, radnim danom ili vikendom, a nalazi se vrlo blizu centra grada. Novo mesto u Beogradu se zove Flow. I baš tako. Samo dođite na Adu iza veslačkog kluba Crvena zvezda i uhvatite ovaj tok koji vam je falio.


Splav bar restoran Flow već spolja obećava svojom estetikom i izdvojenošću od svega što ga okružuje da dolazite na jedno posebno mesto. Biljke u plavoj boji, kockast oblik ovog objekta vodi vas u jednu novu dimenziju gde ćete se osećati mnogo bolje.


Kad uđete, uplovićete u divne pastelne boje stolica i fotelja, koje će vas odmah pozvati da sednete i relaksirate se. Futuristička rešenja po ovom bar restoranu će vas zabaviti, kao na primer dva televizora u uglovima koji su zastakljeni i ostavljaju utisak da tako jednostavnu a zanimljivu kombinaciju niste nigde do sad videli u Beogradu.  


Unutrašnji i spoljašnji deo ovog prostora razdvajaju velika stakla tako da pogled na reku, most na Adi, Hram i Beograd na vodi, nećete propustiti ni kad po vrelom danu sedite u zatvorenom delu restorana pod klimom.

A kad dođe veče, ovo mesto dobija potpuno novu magiju. Kao što je osvetljenje najvažnija javna tajna svakog selfija, tako i Flow pod okriljem noći i fenomenalnim rasporedom sopstvenog osvetljenja dobija potpuno drugačiji izgled. Zato je posebna preporuka da na ovo mesto dođete minumum dva puta, po danu i noći. Onda ćete već postati redovan gost.


Terasa je podjednako lepa i šarmantna sestra bliznakinja unutrašnjeg dela restorana, za neke možda lepša, ali sve je stvar trenutnog sklopa zvezda i vašeg horoskopa. Važno je da im obema date šansu, pa neka bolja pobedi.

Pažnju će vam sigurno privući i male stolice za plažu, sa još manjim školjkicama i morskim zvezdama, koje se nalaze na stolovima kao ukras. Nema šanse da ne poželite da ih ne fotkate i stavite na stori. 



Najvažnije od svega, cene su potpuno pristupačne. Klopa je fenomenalna sa maštovitim kombinacijama kao što su karamela ravioli u sosu od komorača i paradajza za samo 750 dinara ili taljatele sa ćuretinom u sosu od meda od 720 dinara. Najbolji gradski kuvari su sticali iskustvo po najelitnijim gradskim restoranima i hotelima, ali su se odlučili da svoje karijere nastave na jednom ovakvom mestu. A ko smo mi da ne verujemo u njihov lični Flow?

Dakle, bar restoran Flow je mesto gde možete da dođete sa prijateljima na piće, sa poslovnim partnerima na ručak, sa porodicom na celodnevno uživanje vikendom ili samo na nedeljni ručak. Za stalne goste restorana je omogućen besplatan ulaz na Adu bez plaćanja naplatne kartice, a za ovu mogućnost se informišite kod konobara. Dođite preko dana, dođite uveče, gužve u okruženju nema, samo reka koja će vas opustiti i novi bar restoran koji čeka da uhvatite ovaj Flow.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs