Kad ste u prirodi, sve je mnogo bolje. Zato je S cafe na pravom mestu Kad ste u prirodi, sve je mnogo bolje. Zato je S cafe na pra...

S cafe

Kad ste u prirodi, sve je mnogo bolje. Zato je S cafe na pravom mestu




Kad ste u prirodi, sve je mnogo bolje. Zato je S cafe na pravom mestu ako ste odlučili da džogirate na trim stazi u Košutnjaku, ali ste shvatili da je pre toga neophodno da popijete kafu, i ipak malo razmislite da li je to baš ovaj ponedeljak kad je vreme da počnete da se bavite fitnesom.

Odličan je prostor da sednete, popijete šta god poželite, gledate u zelenilo i odmarate i oči i mozak. Parking je svuda oko S cafe-a, pa možete i auto da ostavite vrlo blizu i čak da ga imate na oku.



Psi su dobro došli. Mogu da sede kod vas, mogu da vam budu u krilu, sve što ste inače i navikli da radite, ali ovog puta zagrljeni svežinom šume i zelenila, sve će vam to sigurno više prijati, posebno tokom leta.


Deca su takođe dobro došla. Postoji igralište iza S cafe-a, tobogan, klackalice i ljuljaške, taman da vi malo sednete, popijete kafu ali u isto vreme da lepo vidite gde su vam klinci.
Imate mogućnost i da organizujete dečije rođendane i proslave bilo kog tipa. Vrlo često se povodom rođendana angažuju animatori, mađioničari i fotografi, a kad je reč o proslavama za odrasle, DJ-evi ili živa muzika.

Posebna zanimljivost je što je kafić u potpunosti zastakljen, pa i leti i zimi imate utisak da ste u sred šume i zelenila, iako ste recimo odlučili da sedite unutra.
Iako niste u blizini Košutnjaka, vredi da dođete do S cafe-a, prošetate šumom gde god poželite i da se osećate kao da ste pobegli na neki planinski izlet, a sve to vrlo blizu centra grada.

© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs