Na ivici gde se središte Vračara stapa sa živopisnim ulicama Čubure i Neimara, u blizini Hrama, načičkane kuće i zgrade prave sliku gostolju...

Pejton Pub


Na ivici gde se središte Vračara stapa sa živopisnim ulicama Čubure i Neimara, u blizini Hrama, načičkane kuće i zgrade prave sliku gostoljubivog susedstva: bez mnogo buke i gužve, taman toliko da ga učine udobnim za život sred jedne metropole. Baš tu se nalazi u blizini Čuburskog parka, i poznati zanatski centar Vračara, gradić Pejton. 

Na uglu Makenzijeve i Katanićeve, u srcu Vračara nalazi se i pab istoimenog naziva- Pejton pub - na adresi  Katanićeva 1. 


Inspirisan podvodnim svetom, u duhu morskih dubina, unutrašnjost paba je sređena tako da imate utisak da ste u modernoj podmornici. Zanimljivi detalji i rekviziti poput starog radio aparata na zidu doprinose rustičnosti enterijera. Drveni reprezentativni šank dominira u uglu i kao da vas poziva da popijete koje pivo više. 

Kako nam predstoje topliji dani, bašta je idealna za uživanje u dugim letnjim večerima uz pivo, klopu i možda sa ekipom uz utakmicu. U pabu se utakmice prikazuju na platnu, a na terasi za praćenje sportskih događaja su postavljeni televizori. Pab je i pet friendly, pa ako svraćate ovde na kafu, možete povesti i ljubimca. 


Petak je predviđen za tematsko karaoke veče, sedeći stolovi se pretvaraju u barske i tada možete testirati vaše vokalne sposobnosti. Subotom je veče za provod pa se tada u pabu organizuju svirke uživo, pop i rok karaktera. Svakog dana se možete u pabu opustiti uz dobru, opuštenu atmosferu i odigrati partiju pikada sa društvom. 

A kada ogladnite, možete da birate za šta se raspoloženi tog dana. Jelovnik vam nudi različite opcije – finger food, burgere, obrok salate. Pice mogu biti pravi izbor za vas ako dolazite sa decom, pa je zato za porodice ovo najbolja opcija jer svi volimo picu. 

Naša preporuka je da probate magic shroom burger, sa 100% premium junećim mesom u kajzerici bez aditiva, uz dodatak krompirića i pohovani luk je prava poslastica za ljubitelje ovakve klope. Selekcija kvalitetnih kobasica koju čine kranjska, ljuta i kobasica sirom je tu za istinske pivopije. 


A mesnata svinjska rebra zaslužuju specijalnu pažnju u Pejton pubu. Bogata porcija od 400gr rebaraca uz BBQ sos i začinjeni krompir je dobitna kombinacija. 

Na kraju, svi znamo zbog čega se u pab dolazi. Pa, zbog piva, naravno! U Pejton pabu možete pronaći preko 35 vrsta piva, što domaćih, što stranih. Selekcija iz Holandije, Francuske, Nemačke, Česke, točena ili zanatska piva, ovde je ponuda drugačija i inovativna. A kada smo kod noviteta, moramo naglasiti da u Pejtonu možete probati vrhunska piva kraft domaće pivare iz Leskovca, zanimljivog imena – Academia, pa se možete osvežiti uz hladnog Asistenta, Filozofa ili Profesora. A nedeljom specijalna ponuda- za određena piva važi akcija da je svako treće gratis.



© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs