Pre više od 40 godina, čuveni ugostitelj Mile Pica odlučio je da sledi svoje snove i otvori piceriju u tadašnjoj Jugoslaviji. Te 1974. godi...

Garden pizzeria & restaurant - Novi Sad


Pre više od 40 godina, čuveni ugostitelj Mile Pica odlučio je da sledi svoje snove i otvori piceriju u tadašnjoj Jugoslaviji. Te 1974. godine  nastala je magija koja traje sve do danas. Porodični biznis se nakon picerije “Napoli”, restorana “Točak”, potom picerije na Floridi, vraća u Novi Sad i sledi otvaranje “Gardena” 2017. godine. U strogom centru grada, picerija je ubrzo postala omiljeno mesto susreta gde uz prelep ambijent možete da uživate u kvalitetnoj I što je još bitnije, zdravoj pici! Ukoliko ste mislili da je nemoguće da probate picu od brzglutenskog ili testa od karfiola, u restoranu “Garden” je sve moguće. Pažljivo birani sastojci za zdrave obroke oduševiće I one sa najistančanijim ukusom. Osim pica bogatih svežim povrćem, tu su obrok salate koje su pravljene u saradnji sa nutricionistom. 


Garden” restoran je ušuškano mesto u kojem se svi osećaju veoma prijatno I imaju svoj mir i spokoj uz laganu, ambijentalnu muziku za opuštanje, a opet, u centru su svih dešavanja u gradu. Enterijer je pažljivo osmišljen, a ambijent u kojem dominiraju prirodne boje I mnoštvo biljaka čini da se maksimalno opustite. Stakleni krov je posebno zanimljiv, tako da uveče vidite zvezdano nebo, a preko dana sedite pod suncem u staklenoj bašti koja je klimatizovana. Ako želite da se sklonite od gradske vreve i da se opustite, dovoljno je da posetite “Garden”. Ipak, interesantno je da je u ovom restoranu sve transparentno I otvoreno. Otvorena kuhinja je gostima posebno zanimljiva za gledanje, a ujedno svi  mogu da se uvere u kvalitet pripreme hrane. 


Moramo ponovo da se osvrnemo na jelovnik. On je jedinstven! Ukoliko ste probali fenomenalne, tradicionalne Mile special pice od pršute, ili Artičoka pice koje se peku za samo tri minuta u tradicionalnoj peći na drva sa temperaturom oko 500 stepeni, kao i zdrave obrok salate koje su pravo umetničko delo, što po ukusu, što po izgledu, posebnu pažnju poklonite Benefit jelovniku, visoko nutritivnom, a niskokaloričnom. Benefit jelovnikom mogu da se pohvale samo poneki restorani u svetskim metropolama!
Nakon svega, zasladite se picom od Nutele I osmeh tokom čitavog dana je zagarantovan.


U restoran “Garden” su dobrodošli svi hedonisti koji vode računa o zdravom životu, ali ne žele da se odreknu zadovoljstava koja čine dan. Picerija nije mesto gde se samo jede, već se I druži, ali I radi. Osoblje restorana s ponosom može da se pohvali da pomažu lokalnoj zajednici, sarađuju I podržavaju decu iz dečjeg sela, sarađuju sa ugostiteljstkim školama, kupuju od lokalnih poljoprivrednika I na mnoge druge načine iskazuju društvenu odgovornost.
 

I za sam kraj, moto kojim se vodi porodica koja decenijama unazad neguje ljubav prema zdravoj I uravnoteženoj ishrani, u opuštajućem ambijentu: “Zadovoljstvo naših gostiju je imperativ! Osmeh na ulasku i izlasku iz “Gardena” je naše bogatstvo!”


© 2019 Gdecemo.rs Blog by LABNET e-Commerce team

gdecemo.rs
Telefon: +381 61 433 2366
Email: office@gdecemo.rs